ContactTijdens het kennismakingsgesprek, wat telefonisch of online plaatsvindt, leren we elkaar beter kennen en kan je je vraag toelichten. Dit gesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten. In dit vrijblijvende kennismakingsgesprek besluit je of je verder wilt gaan. We maken vervolgens een afspraak voor een intakegesprek dat ongeveer 1,5 uur duurt. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw hulpvraag en wordt duidelijk wat je wilt bereiken. We bespreken de werkwijze en ik maak een inschatting over het aantal sessies. Bij afsluiting van de behandeling vindt een eindgesprek plaats.
Heb je nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op, via het contactformulier, e-mail of telefonisch. Tijdens de sessies staat mijn telefoon uit. Als je een bericht achterlaat, bel ik dezelfde dag nog terug.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Corona:
De praktijk is open en houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. De ruimte wordt na ieder contact zorgvuldig schoongemaakt en geventileerd.
Uiteraard kunnen afspraken op verzoek ook online plaatsvinden.

Vul onderstaand formulier in voor uw vragen.
Naam:
eMail:
Tel. nr.:
Bericht:


Voor de sessies is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk via de zorgverzekeraar. Klik op de link, of neem contact op met je zorgverzekering.


Adres:
Kornoeljestraat 19
8171 RN Vaassen