AnitaMensen noemen mij persoonlijk, aandachtig en betrokken. Ik kan goed luisteren en doorvragen. We komen hierbij snel tot de kern van het probleem. Ik ben open en roep openheid op. Ik ben rustig en tijdens de sessies is er ruimte voor een traan en een lach. Mensen praten graag met me en zijn vaak opgelucht na een gesprek.

Ik hecht veel waarde aan een open sfeer waarin alles verteld kan worden en waarin ik je zonder oordeel begeleid. Ik ben positief en werk resultaatgericht. Ik zeg wat ik denk en vind, maar doe dit op een milde en opbouwende wijze.

Ik werk inmiddels 28 jaar in de gezondheidszorg. Eerst als verpleegkundige en de laatste 8 jaar als therapeut en coach. Ik heb gezien hoe mensen kunnen lijden onder iets en ik heb mogen meemaken hoe mensen weer grip kregen op hun leven en hun vrolijkheid terugvonden.

Ik ben opgeleid in psychodynamische therapie (Psychodynamisch-therapeut ) en heb jarenlange ervaring met verschillende therapeutische methodes/technieken. In mijn praktijk gebruik ik een mix van deze methodes, die het meest bij jou aansluit.

In het dagelijks leven ben ik ook moeder van 2 zonen en heb ik een man en een hond. Daarnaast heb ik een visuele beperking. Voor jou niet altijd zichtbaar of merkbaar, maar voor mij van grote invloed geweest op mijn leven. Deze levenservaring neem ik mee in mijn werk.Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en daarom volg ik regelmatig bijscholingen. De kwaliteit is gewaarborgd doordat ik me heb aangesloten bij: